Новини
Бездротова аудіо-система Mystery MBA-739UB

Бездротова аудіо-система Mystery MBA-739UB

Асортимент портативних аудіо-систем Mystery поповнився новою моделлю MBA-739UB. Колонка підтримує протокол бездротового зв’язку Bluetooth, який дозволяє відтворювати музику з мобільного телефону, планшета або МР3-плеєра.

Акустика MBA-739UB випускається в сіро-блакитному та червоному кольорах. Корпус колонок виконаний з імітацією текстильного покриття, що виключає вислизання колонки з рук, а плечовий ремінь додає зручності в транспортуванні.

Новинка може похвалитися чистим і потужним звуком, максимальна вихідна потужність динаміків – 12Вт. Модель оснащена вбудованим радіо-тюнером з діапазоном частот 87,5-108 МГц і пам’яттю на 30 радіостанцій. Музику можна слухати також з USB-накопичувачів або MicroSD-карти, роз’єми розташовані на передній панелі колонки. За допомогою роз’єму AUX можна підключити колонку в якості активного динаміка до будь-якого пристрою, будь це MP3-плеєр або ноутбук.

Приємна особливість моделі MBA-739UB полягає в можливості використовувати її в якості зарядного пристрою – ви цілком можете зарядити розряджений смартфон підключивши його до аудіо-системи.