Новини
Нові компресорні автохолодильники Mystery

Нові компресорні автохолодильники Mystery

В асортименті Mystery представлена велика кількість автомобільних холодильників. Зручні об’єми, різні корпуси, але є нюанс: термоелектричний холодильник не може опустити температуру в камері більш ніж на 16-18°С нижче за температуру навколишнього середовища, максимум до +5°С.

А зараз, чудова новина – на склад надійшли компресорні автохолодильники, які можуть не лише охолодити продукти, а й заморозити їх! Температура всередині основної камери може опуститися до -22°С, такими результатами може похвалитися далеко не кожен морозильник! Тепер будь-який продукт, який ви вирішили взяти в далеку дорогу, дістанеться пункту призначення в цілості та безпеці.

Асортимент компресорних автомобільних холодильників складається з чотирьох моделей:
MRK-26, MRQ-30, MRQ-40 та MRQ-55.

Об’єм камер на 23, 30, 38 та 50 літрів відповідно. Електронне керування, сенсорна панель, захист від розряду акумулятора роблять новинки зручними та дуже надійними. Адаптер живлення Mystery MDC-6A дозволить підключити холодильник до мережі 220В та користуватися ним, наприклад, на дачі або в кемпінгу. До речі, штатний роз’єм живлення дозволяє запитувати холодильники від бортової мережі як 12В, і 24В. Тож водії вантажних автомобілів теж не залишаться без свіжих продуктів.