Про компанію

Mystery Electronics – торгова марка електроніки. Належить компанії, яку зареєстровано в США в 1999 році.

  • Виробництво – в Китаї;
  • В Україні є представництва даної ТМ, які працюють маючи договір ліцензії на використання ТМ Mystery.

Асортимент продукції Mystery включає:

  • автоелектроніку та аксесуари;
  • аудіо та відео техніку;
  • дрібну та велику побутову техніку;
  • кліматичну техніку.

Основний сервісний центр Mystery знаходиться в Києві;

Сервісна підтримка користувачів по всій Україні.

Американську компанію Mystery заснували друзі та бізнесмени П. Бартон і Н. Менсон. Торгова марка Mystery народилась в Сполучених Штатах Америки в 1999 році, як кажуть, на межі тисячоліття, а тому її можна сміливо назвати молодою торговою маркою.

Назва бренду «MYSTERY» перекладається як «таємниця». Появу компанії на ринку можна вважати цілком закономірною, коли знаєш, що друзі та бізнесмени в побуті захоплюються хорошим звуком.

Спочатку вони поставили собі за мету створити такі аудіопристрої, які б могли стати доступні будь-кому. Причому пристрої мали бути такої якості та такої ціни, що людина середнього достатку могла б мріяти про них та із задоволенням придбати. І друзі-бізнесмени впоралися зі своїм завданням!

Принцип роботи компанії заснований насамперед на ретельному простежуванні прогресивних технологій у світі аудіосистем і ретельному відбиранні матеріалів та комплектуючих , для їх виготовлення. Також фахівці компанії завжди орієнтуються на кінцеву ціну продукту. В результаті друзі-бізнесмени змогли отримати такий продукт, функціональні властивості якого відповідають найдорожчим конкурентам. І хоча ціна не дозволяла називати їх елітними, вони фактично такі й були.

Внаслідок продуманої політики та маркетингових ходів вдалося налагодити збалансоване виробництво великого модельного ряду різних типів продуктів. Це весь асортимент зі світу автомобільного аудіо, мультимедіа, автомобільної відеотехніки, автоакустики, підсилювачів, сабвуферів та аксесуарів автомобільного тюнінгу, кабелів та іншого, що є на ринку Car Audio & Video.

Підкреслимо, що компанія виробляє не тільки аудіосистеми для автомобілів. Під торговою маркою Mystery на ринку можна побачити підсилювачі потужності, ресивери, телевізори та монітори, які можна кріпити на стелі кабіни автомобіля; відеореєстратори та GPS-навігатори, мультимедійні системи з висувним монітором;

Необхідно також сказати і про автоаксесуари Mystery. Йдеться про чохли для автомобільних сидінь, перетворювачі напруги, охоронні системи, камери заднього виду, компресори, датчики паркування та інше.

Також споживачі із задоволенням купують м’ясорубки від Mystery, блендери, конвекційні печі, холодильники, мікрохвильові печі, пароварки, електрочайники, соковижималки, і багато іншого . Все це стосується групи побутової техніки Mystery.

Із групи кліматичної техніки наші кондиціонери, обігрівачі, вентилятори, зволожувачі повітря зарекомендували себе, як надійна і якісна техніка за доступною ціною.

А група аудіо та відео техніки, яка включає в себе телевізори, програвачі, акустичні системи , мікросистеми і багато іншого конкурує по своїй якості з відомими торговими марками.

Компанія Mystery вже понад 20 років радує людей по всьому світу своєю якісною та доступною технікою, виробництво якої знаходиться в Китаї.

Ми раді бути вам корисними і завжди готові до пропозицій і зауважень.